Търсене
  • Elizabeth George

Завръщането на раницата като моден аксесоар

Раниците винаги са се смятали за емблема на ученици и студенти, но в последно време набират сериозно скорост и сред много по-сериозна аудитория. Те се вписват идеално в модния тренд към търсене на стил и едновременно удобство. Можете да съберете в раницата всичко, а и да я носите на работното място, на среща, на кафе и дори в нощния клуб. В днешно време всяка модерна жена има в колекцията си поне по една раница, а те идват в най-различни стилове и модели.


За да удовлетворим този повик на модата, ние в Elizabeth George направихме цяла колекция с раници.


Есенните цветове, съчетания с животински принт и изискани детайли отговарят напълно на тенденцияа за новия сезон.

Най-добрият съвет, който можем да ви дадем, когато избирате раница - съобразете я със своите индивидуални нужди! Искате да носите цял куп неща със себе си? Искате мини-раничка за най-важното? Ще я носите в офиса? Нощ навън с раничка на гърба? Има варианти за всеки.Заетите дами, които се нуждаят раницата им да се труди здраво за тях, трябва да избират по-обемни, със среден размер раници, такива с пространство и на височина, и на ширина. Без, разбира се, да тежи на гърба. Внимавайте презрамките да са с възможност за удължаване и скъсяване - колкото по-тежки неща носите, толкова по-стегнати трябва да са.
За да не бъдете объркана с ученичка, основното е да подберете раница от добър материал - като нашата еко кожа. Целта е да изглеждате елегантно, а не детински.

Използвайте аксесоари за раници, но в разумни граници.

Малката дръжка е страхотна възможност да носите раницата си и като чанта.Съчетавайте правилно и с дрехите - цвят и яркост за монохромни тоалети и изчистени раници за шарени одежди.

Възможностите са много и все прекрасни! А вие коя си избрахте?! Автор на блога: Мария Неделчева ; Модел: Стиляна Иванова ; Фотографи: Даков Студио


285 преглеждания0 коментара