Търсене
  • Elizabeth George

Модните трендове при дамските чанти за есен-зима 2019-2020

Любители на чантите, колекция есен-зима 2019-2020 вече е тук! Уникален микс от класически изпълнения, модерни принтове и завръщане на някои тенденции от миналото, всичко това ще попадне в нашите ръце през студените месеци, за да събира най-нужното за всяка дама.

Със сигурност основното тази зима са по-сериозните десени и цветове, и класиката - животински принтове, карета, еко-кожа.

Тренд 1: Модерната жена винаги има нужда от повече пространство, за да събере всички вещи. Затова тази есен и зима е напълно разрешено и дори модерно да се носят по две чанти. В Elizabeth George сме се погрижили да можете да съчетаете по-малка чантичка с по-голяма максимално лесно, за да сте в крак с този тренд. 

Тренд 2: Малките чантички се завръщат. Както вече ви разказахме, те са крайно необходими за първия тренд, но също така са идеални и за всяка вечер, в която нямате нужда от друго освен от телефон и няколко карти. Клъчовете отстъпват мястото си на мини-чантички с дръжки, каквито можете да откриете в нашата нова колекция.Тренд 3: Животински принт. Дали ще е змийска кожа, зебра, леопард - животинският принт винаги ще модерен. Важното е да е съчетан с изчистени линии и да не изглежда натруфено. Или да е детайл в чантата - класно, нали! Ние работим изцяло с еко-кожа, в крак с планетата.Тренд 4: Прав, изчистен дизайн - без твърде много детайли и натруфени елементи, новите колекции и на Прада, и на Виктория Бекъм, предлагат подобна идея, а моделите на Elizabeth George я доразвиват.Тренд 5: Меки есенни тонове. В това отношение новата ни колекция е повече от перфектна. Нюанси на кафявото, топло керемидено, виолетово... Понесете есента в ръцете си.Тенденците за есен-зима 2019-2020 са много и разнообразни, но за нас в Elizabeth George е важно да ги съчетаем и с вашето удобство и усещане за истинска жена. Каквито сте вие, всички наши клиенти! 
Автор на блога: Мария Неделчева ; Модел: Стиляна Иванова ; Фотографи: Даков Студио