bag buckle

Elizabeth George

„ЖОЕЛ СТИЛ“ ЕООД е семейна фирма с основна дейност производство на кожени изделия. Първоначално асортиментът включва колани, калъфки за очила, борсети, козметични чанти, както и други кожно-галантерийни изделия. Днес производството ни е насочено главно към дамските чанти и сме ориентирани към международните пазари. За традиционните си клиенти на вътрешния пазар изработваме също и калъфи за мобилни устройства за отчитане на инкасатори, както и „докторски“ чанти за медицински консумативи.

Екип

В екипа си сме събрали хора с усет към естетиката и внимание към детайла. Освен с креативност и талант, те се отличават и с дълъг професионален стаж – голяма част от тях са с над 20-годишен опит. Нашите служители са отлични специалисти с богати практически умения.

EG STILIANA 201913736.jpg

Качество и стил

Фирмата ни е сертифицирана по ISO 9001 и 14000.

Това, което отличава нашето производство, е, че целим да създадем продукт, уникален по своята същност, и да го предложим на потребителя на достъпна и атрактивна цена. Изделията ни са предназначени както за млади, така и за по-зрели клиенти с изтънчен вкус и стремеж към елегантност.

Продукцията ни с марка „ELIZABETH GEORGE“ достига до клиентите не само на родния пазар, но на много европейски пазари като Гърция, Кипър, Албания, Будапеща, Австрия, Румъния.
Нашите продукти може да разгледате два пъти годишно на изложенията в Атина от гръцките ни партньори. Посещаваме различни модни изложения и панаири в Италия и други страни, за да се запознаем с последните течения в дизайна и модерната изработка. По този начин гарантирано предоставяме изделия, достойни по качество и стил.

Screenshot 2020-10-13 at 9.55.31.png

Абонирайте се

Искате ли първи да разбирате за най-новите ни предложение и да получавате специални отстъпки?

Напишете своя имейл по-долу и се присъединете към нашата група от любители на чанти.

Свържете се с нас

Пловдив, ул. Св. Иван Рилски 24

+359 87 740 50 52

  • instagram
  • facebook

Thanks for submitting!